Hei alle sammen! Det pågår litt omgjøring på hjemmestudio.nets sider om dagen. Målet er å gjøre det lettere å finne frem - selv om det kanskje ikke ser slik ut akkurat nå! Takk for tålmodigheten :)

I dag tenkte vi å slå et slag (pun intended) for trommeslagerne blant oss. Freedrum er et konsept som tar virtuelle trommer litt videre i forhold til hva vi tidligere har sett.

Hvis du liker tanken på å kunne være mer “hands-on” med innspillingprogrammet ditt, kan Presonus nye produkt kanskje være noe for deg. Presonus kom for mange år siden med et produkt som heter FaderPort, men orginalen er noe begrenset i forhold til den nye utgaven kalt FaderPort 8. Her finner du en USB/MIDI/Mix kontroller med 8:8 kanaler, 8 berøringsfølsomme motoriserte 100 mm fadere og 57 knapper. Du kan selvsagt fortsatt bruke mus og tastatur der det er mest praktisk, men bruke FaderPort 8 til å håndtere de funksjonene du ønsker fysisk kontakt med.

 

For litt siden skrev vi om en gratisversjon av Neutron (kalles Neutrino). Nå har fullversjonen kommet, og er tilgjengelig i to versjoner: Neutron til $199, eller Neutron Advanced til $299. Hvis man eier et produkt fra iZotope fra tidligere, vil man få rabatt ved kjøp av Neutron. Les mer hos iZotope

­